Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στρατός Εραστών


Είναι ο πιο ισχυρός στρατός στον κόσμο της μουσικής. Όπλα του 2 υπερταλαντούχοι μουσικοί και 3 τραγουδίστριες που εναλλάσονται κατά καιρούς. Βαρύ πυροβολικό τους τα τραγούδια τους που όλοι έχουν ακούσει αλλά κανένας δεν θυμάται, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλοι τους τα έχουν χορέψει.

Ιδρυτικά μέλη των Army of Lovers είναι οι Alexander Bard, Jean-Pierre Barda and Camilla Henemark (γνωστή ως "La Camilla"). Έδρα τους η Σουηδία αλλά με επιρροές από Αίγυπτο και Γαλλία, γίνανε γνωστοί από το "Crucified" πουλώντας συνολικά 7 .000.000 αντίτυπα. Οι περισσότεροι, βέβαια, τους γνωρίζουν λόγω της "ιδιαίτερης" εμφάνισης τους καθώς και από τις στυλιστικές αλλά και σεξουαλικές προτιμήσεις του "μελαχρινού" της παρέας, όπως και της La Camilla όπου πάρα πολλοί άνδρες περάσανε άπειρα "υγρά" όνειρα με τη σκέψη της.

Θεωρώ πως στο στυλ της μουσικής που παίζουν είναι οι καλύτεροι, καθώς είναι η μοναδική μπάντα που φαίνεται ότι διασκεδάζει με τα τραγούδια της και καραγουστάρουν με την πάρτη τους. Ασχέτως σεξουαλικών προτιμήσεων και ορίων, υμνήστε τους!

http://www.youtube.com/watch?v=Ys8U8xnx_WQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου