Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αραβική επέλαση


Ανοίξτε το πορτ μπαγκάζ, γεμίστε το με γκάνια και σφαίρες, κρεμάστε και 2 κιλά αλυσίδες στο λαιμό, μπείτε στο κάμπριο, βάλτε Araab Muzik MVP στο ηχοσύστημα και κάντε βόλτα στην Αθήνα στις 2 το πρωί. Σημαντική προϋπόθεση, να έχετε κρεμασμένο το χέρι έξω από το παράθυρο, και κατά προτίμηση να το συνοδεύετε με ένα Desert Eagle 0.5 για να δουν τι θα πάθουν οι εχθροί σας.

Ακούγοντας τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, μου έρχεται η επιθυμία να βγω έξω και να το παίξω gangsta, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι οτιδήποτε που να μοιάζει σε αυτό (make love not war). Όταν, όμως, ακούω αυτό τον καταιγιστικό ρυθμό από samples και λούπες που ο ίδιος έχει παίξει και ηχογραφίσει, δε μπορώ να καθίσω στη θέση μου ακίνητος.

Αρχίζω και κουνάω το κεφάλι ρυθμικά πάνω και κάτω όπως και οι φίλοι της Hip-Hop μουσικής σκηνής. Νοιώθω ότι αρχίζουν και με πλαισιώνουν όλοι οι σκληροτράχηλοι mothafuckas που αν τυχόν και τους προσβάλεις, το επόμενο πράγμα που βλέπεις είναι το χέρι τους που σε σημαδεύει με ένα κανόνι που ονομάζουν nine mil.

Δεν ξέρω αν είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά, αλλά ακούστε το παρακάτω τραγούδι και πείτε μου. Επ, εσύ! Τι είναι αυτό που φορτώνεις στο πορτ μπαγκάζ;

[ Araab Musik Metal MPC ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου